#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. 

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

WoonWonder voor al je woonwensen!

De meubelzaak WoonWonder aan de Europaweg is nog gewoon geopend zoals je gewend bent. Voor al je woonwensen zoals banken, stoelen en kasten. Maar ook voor bedden, boxsprings en matrassen. En natuurlijk niet te vergeten diverse accessoires die van je huis een sfeervolle ruimte kunnen maken. Kwaliteitsmeubelen tegen een zeer concurrerende prijs. En wist je dat zelfs Burgemeester Buijs er zijn meubels heeft gekocht? Er is ook een webshop waar je online kunt bestellen.
WoonWonder Oosterhout | Europaweg 15 | www.woonwonder.nl

Sanitair & Tegelhandel Bogerd nu op de Havenweg

Sanitair & Tegelhandel Bogerd plande een grootse opening van de nieuwe showroom aan de Havenweg 35. Helaas heeft de coronacrisis ervoor gezorgd dat het feestje is uitgesteld, maar de nieuwe showroom is op afspraak al wel gewoon geopend! je vindt er alles voor je badkamer en toilet. Van kranen tot klinken en van douchebak tot lichtspot.Daarnaast vind je in de nieuwe showroom een brede collectie vloertegels. En Bogerd biedt altijd de beste kwaliteit voor jouw budget. Bel dus nu voor een afspraak.
Sanitair & Tegelhandel Bogerd | Havenweg 35 |  tel.: 06 – 147 379 79

Haal meer uit je auto met Autoservice Hopman

Haal meer uit je auto met chiptuning van Autoservice Hopman. Meer vermogen en minder verbruik van brandstof! Maar ook voor onderhoud, revisie en APK van je wagen kun je terecht in de moderne garage van Autoservice Hopman op Industrieterrein Everdenberg. Je kunt er ook terecht voor een grote of een kleine beurt en onderdelen zoals je distributieriem of -ketting, koppeling, uitlaat, koppaking en remmen. Kortom, naar Hopman als je meer uit je auto wilt halen!

Autoservice Hopman | Everdenberg 329 | tel.: 06-51927066

Voor aquarium en vis ga je naar de Aquariumgek

In de winkel en kweekruimte van ruim 120mvan de Aquariumgek aan de Leijsenhoek kun je natuurlijk terecht voor tropische gezelschapsvissen. Maar daarnaast kun je er ook chiclides. l-nummers en roofvissen vinden. Uiteraard kun je hier ook een nieuw aquarium vinden Uiteraard met het juiste advies zodat je lang plezier kunt hebben. En desgewenst kan Eduard ook een compleet voorstel doen voor een nieuw aquarium met een collectie vissen en deze op locatie plaatsen!
Aquariumgek | Leijsenhoek 51 | www.aquariumgek.nl

UWassistent regelt hulp aan huis!

De dienstverlening van UWassistent Corine Stigter is erop gericht om jouw leven makkelijker te maken, waardoor je weer volop van het leven kunt genieten. Of het nu gaat om een huishoudelijke hulp, klushulp, tuinhulp, gezelschap of andere hulpvraag, Corine regelt het snel en goed. Als persoonlijke assistent biedt zij ondersteuning waar en wanneer jij dat wenst. En eventueel is UWassistent er ook om de mantelzorger te ondersteunen wanneer het soms even teveel wordt. Bel voor een vrijblijvende kennismaking.

UWassistent Corine Stigter | tel.: | www.uwassistent.nl/corine-stigter

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden