Scorpio organiseert nieuwe ‘Oosterhoutse Bruggenloop’ en Lentemarathon

Foto: ATV Scorpio

Op zaterdag 27 mei organiseert Scorpio de eerste editie van de Oosterhoutse Bruggenloop met start en finish op de atletiekbaan.

Oosterhoutse Bruggenloop

op zaterdag 27 mei organiseert ATV Scorpio de eerste editie van de Oosterhoutse Bruggenloop. Om 10.30 uur wordt er gestart vanaf de atletiekbaan aan het Wilhelminakanaal-Zuid 78 en kun je een rondje lopen van 5 of 10 kilometer, waarbij de finish ook weer op de Atletiekbaan is. Voor de jeugd is er ’s middags een speciaal programma waaronder een skelterrace en een hindernisloop. Inschrijven voor de Oosterhoutse Bruggenloop kost 6 euro per persoon en kan direct via de link onderaan dit artikel.

Lentemarathon

Voor wie er daarna nog geen genoeg van kan krijgen, kan na de Bruggenloop met nog drie keer lopen een hele of halve marathon volmaken. Na de Oosterhoutse Bruggenloop op 27 mei loop je dan ook nog op 30 mei, 31 mei en 1 juni en kom je in vier delen aan een halve of een hele marathon. Voor de jeugd is er ook de gelegenheid om mee te doen en een kwart marathon in vier dagen te lopen. Meedoen kan zowel als wandelaar als hardloper. Voor alle deelnemers is er een diploma en een medaille. Inschrijven voor de Lentemarathon kost 15 euro per persoon en kan direct via de link onderaan dit artikel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen