De Oosterhoutse Binnenstad komt tot bloei tijdens Lentekriebels

Foto: Bloemenkoningin / Lentekriebels

Van 25 maart t/m 22 april kun je tijdens Lentekriebels vijf zaterdagen genieten van allerlei activiteiten in de Oosterhoutse binnenstad.

Lentekriebels in de binnenstad

Een tiental acts tovert de Oosterhoutse binnenstad op zaterdagmiddag 25 maart en koopzondagmiddag 26 maart om tot een plek waar de lente je tegemoetkomt. Bezoekers kunnen op zaterdag op de foto met de lieve bloemenmeisjes en op zondag met de bloemenkoningin en haar lente-elfjes. Liever samen met je vriend of vriendin op de foto? Kom dan op zaterdag naar de stad en neem plaats in een groene hippe retro volkswagenbus. De fotostrip mag je mee naar huis nemen. Vergeet niet om jouw leukste fotostrip te delen op social media en misschien win jij wel een gave prijs!

Grootste zeepbel

Het winkelend publiek kan de ogen uitkijken als de Big Roses op hoge stelten langslopen en een prachtig versierde gouden koets langsrijdt. Wie helpt mee de grootste reuze-zeepbel van Oosterhout te maken? En welk kind gaat met een mooi gevouwen bloemenballon, een glittertattoo of een prachtig geschminkt gezicht naar huis? De mobiele acts wisselen in verschillende sets van locatie, zodat de gehele binnenstad in lentesfeer is. Ook op zaterdagmiddag 1, 8, 15 en 22 april is de binnenstad in lentesfeer en wordt het winkelend publiek elke week getrakteerd op nieuwe fleurige, vrolijke, grappige, muzikale verrassingen.

Fotowedstrijd

Van 25 maart tot en met 22 april is er in de stad dus van alles te zien en te beleven. Bovendien maken bezoekers kans op prachtige prijzen. Zo kan een Mystery Shopper zomaar jouw aankoop voor je afrekenen of win je een leuke prijs met de fotowedstrijd. Maak je allermooiste foto tijdens Lentekriebels, plaats deze op jouw social media, tag @fijnoosterhout, en voeg de hashtags #fijnoosterhout #lentekriebels toe en wie weet word jij één van de winnaars. Eind maart en eind april worden de winnaars bekendgemaakt op de socials van Fijn Oosterhout. Het uitgebreide programma van Lentekriebels vind je via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen