Afvalracer Marieke: “hoofd omhoog en doorgaan…”

Foto:

Sinds enkele weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog (met filmpje) van Marieke. 

Deze week mag ik iets vertellen over mijn trainer Eric. Eric is een ontzettend fijne en warme trainer. Niet alleen tijdens de trainingen en de gesprekken staat hij voor je klaar maar ook er buiten. Als ik even een dip heb of ik heb een vraag hij zal altijd je app beantwoorden of je telefoontje opnemen. Eric ik had geen beter trainer kunnen wensen!!!!! Eric zit vol energie want naast het runnen van Enforce heeft hij ook een jong gezin en is hij trainer van zijn zoontjes voetbalelftal.

Klein stukje over mezelf

Afgelopen week voor het eerst gestart met hardlopen bij John van de Velden. Ik zag hier ontzettend tegen op. Marieke en hardlopen zie je het voor je hahaha. Maar het is gelukt ik heb het gedaan en wat was het lekker en het ging goed. Kleine tegenvaller deze week 0,0 kilo afgevallen. Maar heb geleerd hoofd omhoog en doorgaan volgende week beter.

Groetjes Marieke

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen