Afvalracer Annemarie: personal trainer Michael aan het woord

Foto: Michael Blom (Enforce)

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog van Annemarie, waarin ze haar personal trainer Michael aan het woord laat.

Hallo beste lezers, mijn naam is Michael Blom de trainer van Annemarie, en deze week ga ik een stuk vertellen over de progressie die ze heeft geboekt.

Ik blijf het super knap vinden hoe Annemarie dit traject aangaat en doorloopt. Helemaal in het begin hebben we een aantal afspraken gemaakt over wanneer ze allemaal komt trainen en dit doet ze dan ook altijd. Alles wat we bespreken neemt ze op en doet ze iets mee. De laatste paar weken zit het een beetje tegen door een vervelende rugblessure waardoor het sporten niet altijd even makkelijk gaat, maar hierdoor laat ze zich nu niet meer uit het veld slaan want ze gaat gewoon kijken naar wat er wel kan! In dit geval is ze nog kritischer naar haar voeding gaan kijken en is veel gaan wandelen. Een alternatief waardoor ze toch aan haar beweging komt. Het mooie van dit alles is dat ze ook zelf met alternatieven komt. Er komt altijd wel ergens een tegenslag of een moment waarop het even minder goed gaat, het gaat er alleen om hoe je daar mee omgaat. Je kunt hierdoor namelijk de bal helemaal laten vallen en denken het zal allemaal wel (waardoor het resultaat zeker uitblijft) of je pakt het op net als Annemarie heeft gedaan en blijft resultaat halen.

Annemarie heeft een heel goed beeld van zichzelf gekregen en weet wie ze moet zijn om tot haar commitments te komen. Ze vind het zelf heel eng dat het einde eraan zit te komen maar ook hierna ben ik er van overtuigd dat ze de juiste keuzes blijft maken. Ze weet ten slotte nu dat er geen eind aan komt en ze altijd zichzelf zal moeten blijven uitdagen. We gaan de komende weken alles eruit halen wat erin zit tot de finale dag van 6 april. Hou dit de komende weken vast en tot maandag!

Groeten Michael Blom
Personal trainer Enforce

Annemarie wordt begeleid door Michael van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen