Afvalracer Marieke: “Koekjes gebakken en de verleiding was te groot…”

Foto: Marieke van de Afvalrace

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog en vlog van Marieke.

Nieuwe week nieuwe blog en vlog. In de vlog vinden jullie een “workout”. Iets wat je altijd overal kan doen maar wat gemakkelijk vergeten wordt. Pak een keer de trap i.p.v. de lift of de roltrap. Een keertje extra de trap pakken kan ook geen kwaad maar probeer wel het tempo hoog te houden zodat het hartslag verhogend is.

Lastige week deze week

Afgelopen week was erg lastig qua eten. Koekjes gebakken met de kinderen en merk dat de verleiding toch te groot was om er een paar zelf op te eten. Ook het hardlopen ging totaal niet dinsdag. Maandagavond gesport bij Eric, dinsdag half acht ’s morgens vertrokken naar mijn werk na het werk meteen door naar Ulvenhout om te gaan hardlopen.

Maar ik weet zeker dat je overal iets van leert en zo ook hier van.
Haast niet en neem je rust ga niet altijd maar door en door.

Groetjes Marieke

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen