Afvalracer Annemarie: “Mooie herinneringen aan 6 maanden Afvalrace”

Foto: Annamarie van de Afvalrace

Nog maar 1 week voor onze kandidaten van de Afvalrace Oosterhout. Zij hebben er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan gedaan om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog van Annemarie.

Oh mijn god, nog maar 1 week en dan is de Afvalrace Oosterhout al afgelopen. Ik wist natuurlijk al dat de tijd heel snel kan gaan maar dat het zo snel gaat dat had ik totaal niet ingeschat.

Zes maanden geleden  begon ik aan mijn meest uitdagende project sinds hele lange tijd. Was ik voorheen totaal niet sportief mag ik me nu echt een sportfan noemen. Ik geniet ervan om mezelf af te matten en vooral om dit buiten te doen. Vandaar dat ik ook doorga bij Enforce.

Volgende week (6 april) is de grote finale en ik heb echt geen idee wat ik moet verwachten. Natuurlijk heb ik de blogs/vlogs van vorig jaar bekeken, maar dat is natuurlijk geen garantie dat onze dag er net zo uit gaat zien.

Afgelopen maandag ben ik wel alvast naar de kapper gegaan om mijn haar weer te verven, want ja, als ik moet shinen doe ik dat liever niet met grijs in mijn haar. Over mijn kledingkeuze ben ik nog niet uit. In ieder geval geen broek, want die heb ik niet meer passend. Waarschijnlijk dus een leuk jurkje. Dan is er natuurlijk nog de vraag of ik iets nieuws koop of iets dat ik al heb, de dilemma’s vliegen door mijn hoofd. Mijn mede Afvalracers zitten met hetzelfde en we hebben onderling veel contact, hoop dat dit straks ook zo blijft.

Wat heb ik mooie herinneringen aan deze 6 maanden en wat heb ik mezelf vaak verbaasd over wat ik eigenlijk allemaal aankan. Ik kan me de eerste lessen nog goed herinneren, ik had totaal geen balans en viel steeds om en dacht echt dat ik doodging. Nu lach ik om dezelfde oefeningen en ben ik soms verbaasd als de les al om is. Kortom wat een winst en verschil, en ik geniet iedere keer weer.

Lieve mensen, hopelijk tot ziens op 6 april en anders komt er over 2 weken nog een laatste blog van mij over de finaledag.

Veel liefs en fijne Paasdagen,

Annemarie   

Annemarie wordt begeleid door Michael van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen