Afvalracer Kimberly: “Ik zal echt wel zondigen deze dagen”

Foto: Kimberly van de Afvalrace

Enkele maanden geleden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de elfde blog van Afvalracer Kimberly.

Kerstmis tijdens de Afvalrace

Kerst staat weer voor de deur. Net zoals Chantal al aangaf zal ook ik me houden aan mijn eetmomenten. Doe je dit niet dan ga je te veel snaaien een aangezien er allemaal lekkere dingen op tafel staan is dat het eerste waar je naar grijpt. Verder houd ik waar kan rekening met het eten.

Gezonde hapjes

Kerstavond vieren we bij mijn schoonmoeder en de kids. Hier zullen we aardappelkrieltje, sla en kip eten. Tussendoor houd ik me dus gewoon aan mijn “eigen” eetpatroon. Zo kan ik s’avonds lekker mee eten. Eerste Kerstdag vieren we bij mijn oma en opa, oom, tante, neefje, nichtje, zusje, zwager en mama. Mijn oma zorgt er altijd voor dat het de gehele dag hapjes op tafel staan. Dat gaat van hartig naar zoet. Genoeg keuze om gezonde hapjes tussen door te pakken.

Gourmet met kipfilet

Tweede Kerstdag vieren we bij ons thuis met mijn zwager, schoonzusje, petekindjes en Ad. We beginnen met een lekker lunch. Heerlijke broodmaaltijd met voor ieder wat wils. Ook voor mij. Ik heb voor mezelf donkerbruine pistoletjes gekocht met mager vlees zoals kipfilet of filet american. Een lekker gekookte eitje en ik zit weer vol. ’s Avonds gourmetten we waarbij ik voor mezelf voornamelijk kipfilet heb met ketchup met paprika en ui.

Kerstchallenge

Ik zal zeker wel eens zondigen deze dagen. Ik wil tussen al dat opletten door wel genieten met mijn gezin en familie. Maar doordat ik meer oplet op mijn eten zal dit anders zijn als alle andere jaren. Eerst hebben we aanstaande maandag een Kerstchallenge van 2 uur. Van 9.00 tot 11.00 uur gaan we dus nog even knallen met onze mooie kersttruien en kerstmutsen😊. De eerste volgende training is voor mij dan weer 2 januari.

Kerstwens

Ik wil jullie bij deze allemaal fijne feestdagen wensen en een liefdevol, gelukkig, gezond en een sportief 2019.
Wij gaan genieten van elkaar deze dagen. Ik ‘spreek’ jullie volgende week weer.

Liefs Kimberly

Reacties

article
38863
Afvalracer Kimberly: "Ik zal echt wel zondigen deze dagen"
Enkele maanden geleden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20181223/afvalracer-kimberly-ik-zal-echt-wel-zondigen-deze-dagen/
2018-12-23T06:49:38+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/23064801/Kimberly2.jpg
Afvalrace, Nieuws