Afvalracer Chantal: “Soms voel ik me rot omdat ik voor mezelf kies”

Foto: Afvalracer Chantal

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de vijftiende blog van Afvalracer Chantal.

Family Bootcamp

Vandaag is het een bijzondere dag, de afvalrace organiseert een Family Bootcamp, Je bent van harte welkom om 10,00 uur bij Decathlon in Breda. Je kunt je nog aanmelden via de onderstaande link. Ik zal er samen zijn met onze kinderen Lyam, Kane en Xenn. En ik reken ook op jouw komst! Doe mee en merk hoe leuk en intensief een bootcamp kan zijn. De Family Bootcamp is geschikt voor iedereen, van elke leeftijd  en elk niveau.

Hoe combineer ik de Afvalrace met al het andere?

Een strakke week planning en een goede samenwerking daar draait alles om. Deze planning staat vol met sportmomenten zowel van mij, Roy, en de kinderen, vrijwillige klusjes en huishoudelijke take. Ik ben van mening dat ik hierin al een aardige balans heb gevonden. Soms voel ik mij wel rot. Nou ja, rot is eigenlijk niet het juiste woord. Het is meer onwennig. Onwennig omdat ik kies voor mijzelf en dat kiezen voor mijzelf zorgt wel eens voor teleurstelling bij een ander. Maar de meeste mensen in mijn omgeving hebben hier wel begrip voor.

Mijn relatie en de Afvalrace?

Misschien is dit nog wel het meest bijzondere. Als je een paar maanden geleden aan Roy had gevraagd wat hij vond van mijn deelname aan de Afvalrace was dat: een grote gunfactor, een gevoel van missen en natuurlijk een heleboel vragen. Wie zorgt er voor de kinderen als jij er niet bent? Wie kookt er? Wie legt de kinderen op bed ? Wie brengt ze naar de zwemles, het boksen, de oudergesprekken? Maar als ik het hem nu vraag dan is het gevoel van missen er nog steeds, maar ook hij weet waar ik het voor doe. We hebben dit de afgelopen periode ook weten om te buigen naar iets positiefs. Het gezonde eten, het samen koken en het samen voor de kinderen zorgen verbindt ook! Roy is inmiddels niet alleen supertrots op mij, maar ik ook op hem!!

Afvalrace op mijn werk

Ook op mijn werk is er tijd voor de Afvalrace. Mijn collega’s Jessica, Maria en Wendy zijn zowel een mentale als fysieke steun voor mij. Gezonde recepten uitwisselen en ik kan bij deze  collega’s mijn verhaal kwijt. Soms gewoon even delen dat ik ergens supertrots op ben. En soms het delen van emoties als ik er even doorheen zit. Wat is het toch fijn geweest om de afgelopen periode in dit team te mogen werken!

Dit was het weer voor deze week,
Liefs Chantal

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

 

'

Reacties

article
39512
Afvalracer Chantal: "Soms voel ik me rot omdat ik voor mezelf kies"
Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20190119/afvalracer-chantal-soms-voel-ik-me-rot-omdat-ik-voor-mezelf-kies/
2019-01-19T06:30:46+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/01/18082015/Chantal3.jpg
Afvalrace, Nieuws