Afvalracer Kimberly: “Best wel een dip na alle feestdagen”

Foto: Afvalracer Kimberly

Enkele maanden geleden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de vijftiende blog van Afvalracer Kimberly.

Effe puzzelen

Goedemorgen deze koude zondag. Vandaag houden we een lekkere Netflix-dagje. Ik heb een drukke week achter de rug dus een rust dagje heb ik wel verdiend. Sommige van jullie vragen me wel eens hoe ik de Afvalrace combineer met alles om me heen. Nou dat was even puzzelen. Eerste instantie toen Michael mij belde om te vertellen dat ik bij de laatste 4 hoorde gaf ik aan dat ze maar iemand anders moesten zoeken. Ik was zo bang dat ik dit niet kon combineren met mijn privéleven en werk, maar dat alles valt mee.

Oppas

Op maandag als ik mijn personal training heb van 11.00 tot 12.00 uur zit mijn oudste zoon op school en voor mijn dochter heb ik oppas kunnen regelen. Vanaf dinsdag ga ik ’s avonds 1 uur wandelen met een vriendin. Dit doen we als de kinderen op bed liggen, dus dat zal rond een uur of acht zijn. Woensdagavond van 20.30 tot 21.30 uur en donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur is Bjorn gewoon thuis dus die legt dan de kinderen op bed. En vanaf zaterdag ga ik ook nog eens in de ochtend zwemmen bij de Warande met Renske Simons. Het is heel veel maar wel haalbaar.

Ik heb veel aan Bjorn

Wat ik al in mijn eerdere blogs heb gezegd, ik heb veel aan Bjorn. Hij helpt mee in het huishouden dus dat scheelt voor mij een hele hoop. Dat neemt niet weg dat het soms te veel is maar ik heb een kans gekregen en met beide handen aangepakt dus we doen het gewoon. Geen excuses dat ik liever op de bank zit. Nee, gas geven! Nu heb ik de kans om dit te doen!

Dip na Kerst

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik heb vanaf kerst tot en met afgelopen dinsdag best een dip gehad met eten. Veel moeite gehad om na alle feestdagen het gezonde eten weer op te pakken. Ook ben ik vanaf 2 januari gestopt met roken dus dat werkt ook niet echt heel erg mee. Maar ik dacht: “eens moet ik stoppen”. En aangezien ik gewend ben geraakt aan alle aanpassingen dacht ik dit is het juiste moment om te stoppen met roken. En eerlijk gezegd: het voelt heerlijk! Maar nu pak ik stiekem toch wel eens iets ongezonds en daar moet ik echt mee gaan stoppen. Dus vanaf afgelopen woensdag is mijn knop weer om gegaan en ga ik weer streng opletten.

Het rechte pad

Morgen begin ik dan ook aan mijn Sonja Bakker boeken. Omdat het nu best veel is met sporten en thuis wat het één en ander speelt, vind ik het prettig dat mijn week menu’s al klaar staan via de boeken van Sonja Bakker. Hopelijk brengen mij die weer op het rechte pad en vliegen de kilo’s er weer af.

Nog een fijne zondag en tot volgende week!
Liefs Kimberly

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

'

Reacties

article
39515
Afvalracer Kimberly: "Best wel een dip na alle feestdagen"
Enkele maanden geleden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20190120/afvalracer-kimberly-best-wel-een-dip-na-alle-feestdagen/
2019-01-20T06:30:51+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/01/18083111/Kimberly3.jpg
Afvalrace, Nieuws