Afvalracer Kimberly: “Mijn personal trainer aan het woord”

Foto: Afvalracer Kimberly

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwste blog van Afvalracer Kimberly.

Kookworkshop

Afgelopen dinsdagavond hebben we met alle kandidaten van de AfvalRace een Kookworkshop gekregen namens de AfvalRace. Het was een enorm gezellige avond. Leuk om iedereen weer eens te zien en met elkaar te babbelen over het traject maar ook gewoon over de andere dagelijkse bezigheden. Voor mij ook heel leerzaam, weet nu hoe ik een tongfilet moet fileren iieeuuww hihi.

Trainer Michael aan het woord

Vorige week was het woord aan mijn familie en vrienden maar nu is mijn coach Michael Blom aan het woord: “Ik weet nog goed dat Kimberly de eerste keer naar een live event kwam voor de afvalrace. Zij was echt iemand die enorm onzeker was en geen zelfvertrouwen had. Iemand die heel druk is met het verzorgen van iedereen behalve zichzelf. Hier hebben we de afgelopen tijd enorm aan gewerkt en is dan ook met sprongen vooruit gegaan. Al ging het afvallen door omstandigheden niet altijd zoals gewenst heeft Kimberly nu veel meer zelfvertrouwen en straalt dit ook uit.”

Altijd aanwezig op trainingen

Ik vind het ook enorm knap dat ze ondanks de situatie in haar gezin (zoontje met een beperking) het altijd voor elkaar weet te krijgen ook voor zichzelf te kiezen en altijd op de trainingen aanwezig te zijn. Op fysiek gebied zijn dan ook enorme stappen gemaakt en gaat dit steeds gemakkelijker. Waar ze in het begin weinig energie had om iets te gaan doen heeft ze dit nu wel. Het lukt haar nu ook meer met haar zoontje te doen waar dit voorheen gewoon niet ging. De laatste paar weken gaat ze er nog alles aan doen om het uiterste er uit te halen maar weet ook dat daarna het einde nog niet daar is. Kimberly ik vind het super knap hoe je alles voor elkaar krijgt en jezelf op de eerste plek hebt gezet zodat je er ook meer voor je gezin kan zijn! Ga zo door!!”

Alleen red ik het niet

Wat een lieve woorden van mijn mastertrainer! Zelf zie je deze veranderingen niet en is het fijn dat iemand waarmee je nauw samenwerkt dit even mededeelt. We gaan er zeker nog alles uithalen de aankomende weken! En daarna gaan we zeker door, alleen red ik het niet. Voor de carnavalsvierders nog veel plezier! En de rest nog een fijne zondag.
Tot volgende week!
Liefs Kimberly

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen