Afvalracer Kimberly: “Kom jij ook naar de Finale?”

Foto: Afvalracer Kimberly

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwste blog van Afvalracer Kimberly.

Kom jij ook naar de finale?

5 april is het dan zo ver, de laatste dag van onze 180 dagen project. Jeetje, wat ben ik zenuwachtig! Wat staat onze deze dag te wachten??? Maar ben ook heel blij dat deze intensieve periode voorbij is en een nieuwe kan starten wat ik aan mijn eigen schema kan passen. Het waren zware weken wat er nu wel uitkomt met veel vermoeidheid. Maar alles voor een goed doel. Ik ben er nog langer niet maar een begin is gemaakt en ben ik super trots op.

Entree is gratis

Graag wil ik iedereen uitnodigen op vrijdag 5 april vanaf 20:00 om samen met mij naar een mooie maar ook zware periode te kijken en af te sluiten met een leuke avond! Meld je aan via de link onderaan deze blog. Ik zou het heel leuk vinden als jullie hierbij aanwezig kunnen zijn!! Entree is gratis, consumpties voor eigen rekening 😉

Korte blog

Het is deze keer een korte blog aangezien ik deze week nogal druk ben i.v.m. de verjaardag van zoon welke wij gisteren voor vrienden hebben gevierd en vanmiddag voor familie. Dat neemt wat voorwerk met zich mee en heb ook gewoon gesport deze week.

Nog een fijne zondag en tot volgende week!

Liefs Kimberly

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen