Afvalracer Kimberly: “Boos op mezelf dat ik mijn doel niet heb gehaald”

Foto: Afvalracer Kimberly

Bijna 6 maanden geleden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwste blog van Afvalracer Kimberly.

Nog maar een paar dagen

Oooo, nog een paar dagen en dan is het zover… Vrijdagavond de eindfinale van de Afvalrace. Heel benieuwd wat deze dag in petto heeft! We weten alleen dat we vanaf 12.00 uur vrij moeten zijn en dat we opgehaald worden. Verder is deze hele dag een raadsel. Spannend, maar wel erg leuk!

Mijn doel niet gehaald

Ik ben zeer zenuwachtig voor deze dag maar ook weer heel boos op mezelf dat ik mijn doel niet heb gehaald. Verre van zelfs. Als ik daaraan denk, vind ik dit helemaal geen eindfinale voor mij, want ik moet na 5 april nog steeds aan de bak. 2019 is tot nu toe een pittig jaar voor mij wat me niet ten goede heeft geholpen met afvallen. En dan bedoel ik niet qua eten hoor, maar meer met mijn blessures waardoor ik gewoon niet kon knallen. Maar dit alles moet ik naast me neer leggen. Ik moet juist denken aan hetgeen wat er wel veranderd is. En dat is een hoop. Ik ben fitter dan ooit en vind sporten niet eens erg meer. Ik heb zelfs aan een Urban Trail mee gedaan afgelopen zondag en kijk al uit naar de Muddy Angel Run in juni. Deze stappen had ik voor de Afvalrace nooit gedaan.

Verrassing van de Afvalrace

Afgelopen donderdag kregen ik weer een verrassing van de Afvalrace. Ik moest me samen met Chantal om 16.00 uur verzamelen voor de bank in ‘s-Gravenmoer waar we vervolgens doorliepen naar een kledingzaak in het dorp genaamd ’t Winkeltje. Voor onze eindfinale mochten wij iets moois uitzoeken om aan te trekken op deze avond. Na 1,5 uur te hebben gepast begonnen mijn tranen toch wel de overhand te spelen. Het lukte maar niet om een geschikte jurk te vinden en vond dat geen enkel kledingstuk mij stond omdat het eindresultaat voor mij totaal niet te zien was. Uiteindelijk ben ik erin geslaagd om iets moois uit te zoeken waar ik me prettig ik voel. Benieuwd naar mijn jurk? Kom dan vrijdagavond naar mijn/onze “eind”finale en zie ons allemaal schitteren.

Hoe nu verder?

Maandag heb ik een gesprek met Michael Blom mijn personal trainer om de vervolg stappen na 5 april te bespreken. Ik wil zeker door want ik ben er nog langer niet en zal altijd moeten blijven sporten om te kunnen doen en leven hoe ik dat wil. Voor degene wie naar mijn finale komt, tot dan! De rest: tot volgende week.

Liefs Kimberly

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen