Vanmiddag kleurt Oosterhout weer rood tijdens Santa Run

Foto: Rotary Oosterhout-Regio

Vanmiddag zetten honderden kerstmannen zich weer in voor het goede doel. Zij lopen mee mer de 6e editie van Rotary Santa Run Oosterhout. Ren, huppel of wandel jij ook mee? Een mooi begin van de feestdagen!

Santa Run vanaf IJsmarkt

De Markt in Oosterhout is inmiddels omgebouwd tot een knusse kerst ‘IJsmarkt met een ijsbaan, kraampjes en volop lichtjes. Je kunt er terecht om lekker te schaatsen of gezellig een drankje te drinken. Komende zaterdag is dit winterlandschap het decor voor de Rotary Run 2018. Om 15.45 uur opent Willemsen Sport met een Santa Warming-up. Honderden kerstmannen springen zich dan warm voor de loop. Na het startschot om 16.00 uur stroomt de rode kerstmannenstoet 3 km dwars door het centrum van Oosterhout. Echt een beleving!

Geld voor goede doelen

Met de kerstmannenloop wil Rotaryclub Oosterhout-regio op een gezellige en ludieke manier geld inzamelen voor vijf goede doelen: de Wensboom, MEK, Running voor Cadasil, Edukans en Inloophuis Poppy’s. Hoe meer lopers op de been, hoe meer de goede doelen krijgen uitgereikt.

‘Run’ gezellig mee!

Loop mee, omarm het kerstgevoel en geniet van een gezellige middag met elkaar. Schrijf je in via de onderstaande en geef aan voor welk goed doel je meeloopt. Voor € 10,- ontvang je een kerstmanpak, een startnummer, een medaille en sponsor je natuurlijk het goede doel! Pakken en startbewijzen kun je ophalen bij Intersport Oosterhout of Sport 2000 Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen