Afvalracer Chantal: “Na bijna 13 jaar mijn baan opgezegd!”

Foto: Chantal van de Afvalrace

Sinds twee maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de tiende blog van Afvalracer Chantal.

Start van fase 2

En dan zit de eerste fase erop, een fase waarin veel veranderd is. Tien kilogram eraf en het belangrijkste is dat ik hard heb gewerkt aan mijzelf. Tijdens mijn coach gesprekken kwam ik erachter dat er op meerdere vlakken werk aan de winkel was. Zo heb ik besloten om na bijna 13 jaar te stoppen bij mijn huidige baas en bij een andere praktijk te gaan werken. Hier krijg ik de kans om een opleiding te gaan volgen die meer aansluit op mijn persoonlijke groei.

Doelen (bij)stellen

Ook houdt de 2e fase in nieuwe doelen stellen of je einddoelen bijstellen. Blijf altijd in jezelf geloven ongeacht je doelen, geloof in jezelf voor de volle 100% dan ben je al halverwege! Dus kom maar op met die fouten, en moeilijke momenten . Ik weet wat ik wil en ik ga het gewoon doen.

Mijn doelen van fase 2

Mijn einddoel van -25 kg ga ik verleggen naar de -30 kg. Doorgaan met aan mijzelf werken, ik heb al geleerd hoe je een neerwaartse spiraal van negatief denken kunt stoppen en kunt omzetten in een opgaande lijn. Hierdoor krijg ik meer grip op mijzelf. Nu ga ik leren om dingen makkelijker los te laten en zal ik beter leren omgaan met de problemen die nu eenmaal niet op te lossen zijn .

Muddy Angel

Eind juni staat de Muddy Angel run op het programma. Dat is de nummer 1 mud run voor vrouwen in Europa. Een sportieve manier om Pink Ribbon en de strijd tegen borstkanker te steunen. Ik ga dus ook een begin maken met hardlopen, mits dit verantwoord is voor mijn spieren en gewrichten. Ik zal nog even geduld moeten hebben want nu ben ik nog enkele kilootjes te zwaar.

Er is genoeg werk aan de winkel zowel op fysiek en mentaal gebied. Ik ben op de goede weg maar ik ben er nog niet. En natuurlijk ga ik genieten van de Kerstdagen, hoe ik dat ga doen vertel ik jullie volgende week.

Liefs, Chantal

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Reacties

article
38587
Afvalracer Chantal: "Na bijna 13 jaar mijn baan opgezegd!"
Sinds twee maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20181215/afvalracer-chantal-na-bijna-13-jaar-mijn-baan-opgezegd/
2018-12-15T06:41:19+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/15063314/Chantal.jpg
Afvalrace, Nieuws