Zondag ligconcert ‘The Embrace of silence’ in het Stiltecentrum

Foto: martinevanwensveen.nl

Op 24 februari 2019 nemen zangeres Martine van Wensveen, dichter Miranda van Dijk en muzikant Samantha Nice je mee naar een plek vol verstilling tijdens hun ligconcert The Embrace of Silence.

Totale ontspanning tijdens ligconcert

Het ligconcert in het Stiltecentrum is een ware luisterervaring waar klankschalen, windgongs, gedichten en zang de ruimte vullen met een totale ontspanning als resultaat. Samantha Nice (klankschalen), Martine van Wensveen (zang) en Miranda van Dijk (poëzie) vonden elkaar in hun passie anderen de stilte in zichzelf te laten ontdekken. Deze drie krachtige vrouwen doen dat elk op hun eigen unieke wijze, maar als trio tillen ze klank en woorden naar een magisch rustgevend niveau. Tijdens hun ligconcert zal je een ware omhelzing van stilte ervaren.

Meer informatie

Je bent welkom om 15.00 uur bij Stiltecentrum Oosterhout aan de Arendstraat 35. De zaal is open vanaf 14.45 uur. Je kunt vooraf een plaatsje reserveren voor € 22,50 via de onderstaande link. Aan de kassa kost de entree € 25,00. Na afloop staat een kopje thee met wat lekkers klaar. Neem zelf een matrasje en dekentje mee zodat je comfortabel ligt. Er zijn ook stoelen aanwezig in de ruimte, mocht je liever zitten gedurende het concert. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen