Volop muziek tijdens vernieuwd culinair feest Pruvement

Kiki is een van de optredende artiesten tijdens Pruvement 2019
Kiki is een van de optredende artiesten tijdens Pruvement 2019
Foto: kikibusio.nl

Vandaag kun je tussen 14.00 en 19.30 uur weer genieten van het Oosterhoutse Pruvement. Hét culinaire feest om de Oosterhoutse horeca te leren kennen.

Kiki Busio op de Markt

Naast het proeven van de lekkerste drankjes en hapjes, is er dit jaar ook volop live muziek tijdens het Pruvement. Zo treedt zangeres Kiki Busio vanaf 16.30 uur op bij het Hatsekiedeeplein op de Markt. Van kroeg tot feesttent en bedrijfsfeest tot festival, de inmiddels 26-jarige Kiki Busio heeft haar muzikale stempel al op veel plekken gezet. Samen met haar gitaar, kleed en lamp is ze altijd wel ergens te vinden. Haar interactieve houding misstaat haar niet. Kiki is gewoon Kiki en dat is voor velen al vermaak op zich.

Lokaal Talent in Oud Brabant

In Oud Brabant hebben ze ‘Talent tijdens het Pruvement’ op het programma staan. Zangdocent Desiree Wouters en drumleraar Joey Timmers geven met hun leerlingen het slotakkoord aan het afgelopen seizoen. Onder begeleiding van muziek op mp3 /gitaar/piano/band zullen de leerlingen van Desiree hun beste beentje voorzetten. Het programma wordt afgewisseld met uitvoeringen van een aantal drumleerlingen van Joey. Maar liefst 25 zangers/zangeressen en drummers zullen vanaf ca. 14.30 op het podium verschijnen.

Muziek in de Klappeijstraat

Natuurlijk is er ook volop muziek in de Klappeijstraat. Een lekker muziekje in de straat en bij de cafés wordt je getrakteerd op een gratis hapje. Hoe leuk is dat!? Kortom, kom uit die luie stoel en ga de Oosterhoutse horeca (her)ontdekken!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen