Heerlijke Balkanmuziek en een avond cabaret in De Schelleboom

Foto: Oosterhout Nieuws

In november heeft De Schelleboom twee prachtige voorstellingen: een heerlijk koffieconcert op 10 november en drie nieuwe cabarettalenten op 23 november.

Koffieconcert Trio Lanyok

Zondagochtend koffieconcert op 10 november met sfeervolle muziek uit de Balkan. Naast Hongaars, Roemeens en Russisch werk vertolken de muzikanten klezmermelodieën en ander moois. Met viool, accordeon en cimbaal komen de muzikale persoonlijkheden van deze drie vrouwen goed tot hun recht, ze mengen zich tot een kleurrijk palet. Een concert van Lanyok is altijd weer een feestje: melancholisch, intiem en opzwepend. Een kaartje kost 12,50 inclusief onbeperkt koffie of thee vooraf en na afloop van de voorstelling.

Finalistentour Amsterdams Studenten Cabaret Festival

In de finalistentour van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF) op 23 november zie je de pareltjes van het jaarlijks terugkerend cabaretevenement voor jonge, beginnende cabaretiers. In 2019 voor de 26e maal georganiseerd en eerder gewonnen door o.a. De Partizanen, Tim Fransen, Pieter Derks, Alex Ploeg, Andries Tunru en Kasper van der Laan. De finale vond plaats op 18 juni in het DeLaMar Theater, waar de finalisten streden om de publieks- en de juryprijs. De finalisten van deze editie zijn: Davey Turnhout, Jannick Hamberg en Felix van den Berg. Een kaartje kost 15 euro per stuk.

Reserveren?

Een kaartje reserveren kan natuurlijk via de onderstaande linkjes of telefonisch op 0162-437165. De Schelleboom is elke voorstelling 45 minuten voor aanvang open voor koffie en thee (altijd inbegrepen bij je kaartje!).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen