Noud Struijk: “Oosterhouts Postkantoor voorziet in behoefte!”

Foto: Business Post Oosterhout

Noud Struijk en zijn partner Gerry Oomen begonnen ruim 3 jaar geleden Business Post Oosterhout, hét postkantoor voor zowel zakelijke als particulier klanten. Business Post Oosterhout voorziet duidelijk in een behoefte en is niet meer weg te denken uit onze stad!

Afhalen pakketjes

Het gaat goed met Business Post Oosterhout, hét postkantoor voor zowel zakelijke als particulier klanten. Trotse eigenaar Noud Struijk: “Het wordt steeds drukker in ons postkantoor. Ook steeds meer particulieren weten de weg naar BPO te vinden. Zeker nu PostNL nog maar één keer met een postpakketje aan de deur komt. Daarna kun je het afhalen bij een Postpunt, zoals ons postkantoor. Hiervoor is de opslag zelfs recent uitgebreid!”

Uitgebreide service

Business Post Oosterhout is een postkantoor waar service nog bestaat en waar altijd dat extra stapje wordt gezet, zelfs wanneer de klant daar niet om vraagt. Noud: “Naast het afhalen en brengen van pakketjes kun je ook terecht voor aangetekende poststukken, verzenddozen, en inpakmateriaal. Naast het verzenden en ontvangen van pakketjes kun je bij Business Post Oosterhout natuurlijk ook gewoon een leuke wenskaart of een velletje postzegels halen. En wist je dat Business Post sinds kort in nieuwe bedrijfskleding rondloopt welke is verzorgd door TotalPrint?” Kortom, een bezoekje meer dan waard!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden