Def Rhymz en Snollebollekes op nieuw OosterFout Festival in Lukwelpark

Foto: Snollebollekes

Op 3 juli 2020 zal in het Lukwelpark een gloednieuw fout feestje worden georganiseerd onder de naam OosterFout Festival.

OosterFout Festival

Pak je agenda er maar eens bij en haal je panterprintje maar vast uit de kast, want op 3 juli wordt er in het Lukwelpark een gloednieuw fout feest georganiseerd onder de naam OosterFout Festival. Hoe fouter, hoe beter! Overigens wordt in datzelfde weekend op dezelfde locatie ook Oosterhout Live georganiseerd, maar dan op 4 juli.

Def Rhymz en Snollebollekes

Een aantal acts voor het OosterFout Festival zijn al bekend gemaakt. Zo staan DJ Willem de Wijs en DJ Rubin op het podium, kun je genieten van Rave van Fortuin, Darkraver en de Q-Music Foute Party. Maar er staan ook optredens gepland van Def Rhymz en niemand minder dan de Snollebollekes.

Meer informatie

OosterFout Festival wordt georganiseerd op 3 juli 2020 tussen 18.00 en 23.59 uur in het Lukwelpark. De dresscode is ‘beestachtig’ en je moet 18 jaar of ouder zijn om naar OosterFout Festival te mogen gaan. Kaarten kosten voor vroege vogeltjes slechts 15 euro per stuk. Wanneer de kaartverkoop van start gaat is op dit moment nog niet bekend, maar de organisatie belooft snel met meer informatie te komen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen