Teus Nobel speelt met Liberty Group Liever in de KluiZ dan ThuiZ

Foto: Screenshot Youtube

De KluiZ gaat weer open voor een aantal pareltjes van optredens, te beginnen met de Teus Nobel Liberty Group op 20 oktober.

Liever in de KluiZ dan ThuiZ

Op 20 oktober kun je weer genieten van live muziek in de jazzserie Liever in de KluiZ dan ThuiZ in Theater de Bussel. En het wordt meteen een waanzinnige avond met een optreden van de Teus Nobel Liberty Group. “Een van de fijnste belevingen die een jazzliefhebber zich kan wensen.” Zo beschreef een 5-sterren recensie in de Volkskrant het concert van de Teus Nobel Liberty Group in het Amsterdamse Bimhuis, voorjaar 2019. En met recht: de formatie tourde sindsdien met veel publieke belangstelling langs zo’n 20 festivals en podia in Nederland en België, waaronder het North Sea Jazz Festival, Bimhuis, Paradox en TivoliVredenburg. De creatiedrang van dit kwartet, door Teus zelf bestempeld als ‘mijn beste bandje ooit’, is nog lang niet gestild.

Meer informatie

Een kaartje voor deze unieke avond kost 15 euro per stuk en het concert begint om 20.30 uur. Liever in de KluiZ dan ThuiZ voor jazzliefhebbers heeft al talloze muzikale topmuzikanten over de vloer gehad. Van Hans van Oosterhout tot Teus Nobel, de muzikanten waarderen ons jazzpodium en spelen er graag. Ook dit seizoen weten ze weer bijzondere combinaties en nieuwe muziek naar Theater de Bussel te halen. Liever in de KluiZ dan ThuiZ wordt ondersteund door de Vrienden van de KluiZ. Je bent al vriend vanaf 25 euro. Wil je je hiervoor aanmelden meer informatie? Stuur dan een mail naar: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen