Pannehoef start zondag weer met de Lazy Latin Sunday

Foto: De Pannehoef

De Pannehoef organiseert zondag 24 oktober tussen 15.00 en 19.00 uur weer een Lazy Latin Sunday met Lady DJ Popchi achter de draaitafel.

Lazy Latin Sunday

Iedere vierde zondag van de maand organiseert de Pannehoef een Salsa Matinee. Aanstaande zondag kun je weer tussen 15.00 en 19.00 uur genieten van de Zuid-Amerikaanse klanken en dansen op de zwoele tonen van de Salsa, Bachata, Merengue en andere Latijns Amerikaanse muziek. Dansen op de zwoele klanken van de Latijns Amerikaans muziek gekozen door Lady DJ Popchi. Deze keer geven Danny en Suzan een workshop Rueda voor beginners. Geniet van de relaxte sfeer en dans mee of ga gewoon relaxed een drankje doen.

Meer informatie

Normaal is het salsa matinee op zondag gratis toegankelijk, maar in verband met de huidige corona maatregelen is inschrijven noodzakelijk. Je dient ook in het bezit te zijn van een geldig corona toegangsbewijs. Voor de extra kosten vraagt De Pannehoef een bijdrage van 2,50 euro, waarvoor je 1 consumptiemunt krijgt. Je vindt De Pannehoef aan de WIlhelminalaan 57-59.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen