De Cultuurnacht is uitverkocht …maar je kunt er toch nog bij zijn!

Foto: Oosterhoutse Cultuurnacht

Alle reguliere kaarten voor de Oosterhoutse Cultuurnacht 2021 zijn uitverkocht, maar er zijn nog 25 verrassingsplekken over!

Oosterhoutse Cultuurnacht

Op zaterdag 30 oktober wordt de 5e editie van de Oosterhoutse Cultuurnacht georganiseerd door de samenwerkende cultuurmakers van Oosterhout. Ook dit jaar is dit bijzondere evenement ruim vooraf al uitverkocht. De gelukkige deelnemers hebben een persoonlijke mail gehad met daarin hun gekozen kleuren en de daarbij behorende locaties. Sommige locaties hebben gekeken of ze nog een paar extra mensen kwijt kunnen. En die plekken worden beschikbaar gemaakt in de vorm van een verrassingsroute!

Extra plaatsen beschikbaar

Nog 25 plaatsen zijn er beschikbaar. Voor deze plaatsen kun je niet meer kiezen welke kleur je in welke ronde wilt zien. Wat je gaat meemaken wordt een verrassing. Beleef De Cultuurnacht met extra spanning, verbazing en beleving. Durf jij het aan? De kaarten voor de verrassingsroute kunnen uiterlijk tot donderdag 28 oktober, 12.00 uur besteld worden. Daarna stopt de kaartverkoop. Of eerder wanneer ze zijn uitverkocht natuurlijk!

Koop nu je kaarten!

Kaarten voor de verrassingsroute kosten 16.50 euro per stuk en je mag maximaal 2 kaarten per bestelling doen. Uiteraard krijgen deze twee kaarten wel dezelfde route. Deelnemers aan de verrassingsroute krijgen donderdag bericht over hun route, de locaties en de verdere invulling. Klik op de onderstaande link om direct kaarten te kopen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen