Vier zaterdagen Lentekriebels in de Oosterhoutse binnenstad

Foto: Bruisende Binnenstad

Alle zaterdagen van 26 maart tot en met 16 april, vult het nieuwe evenement Lentekriebels de Oosterhoutse binnenstad.

De lente is begonnen!

En dat proef, zie en voel je overal in de binnenstad van Oosterhout tijdens het evenement Lentekriebels op vier zaterdagmiddagen in maart en april. Omdat de edities van 2020 en 2021 niet konden doorgaan, pakken de ondernemers uit de binnenstad dit jaar groots uit. Met gratis activiteiten, zoals straattheater, reuze zeepbellen, lentetattoos, schminken en fleurige bloemen die worden uitgedeeld, komt de binnenstad tot bloei. Bovendien maken bezoekers kans op leuke prijzen.

Grote aftrap

Een tiental acts tovert de binnenstad op 26 maart om tot een plek waar de lente je tegemoetkomt. Bezoekers kunnen op de foto met de bloemenkoningin en haar lente-elfjes. De tweeling Joke & Toke delen prachtige bloemen uit van de lokale bloemisten uit het centrum. Liever op de thee bij de theetantes, dromen delen bij de dromenmeisjes of meezingen met de Boogiewoogie Bus? Het kan allemaal. Het winkelend publiek zal de ogen uitkijken naar blije bloempjes op hoge stelten en een prachtig versierde bloemenwagen. Natuurlijk wordt ook aan de kinderen gedacht. Wie helpt mee de grootste reuzezeepbel van Oosterhout te maken? En welk kind gaat met een mooi gevouwen bloemenballon of een glittertattoo naar huis? Lentekriebels is te bezoeken op zaterdag 26 maart van 12.00 tot 17.00 uur, op zaterdag 2, 9 en 16 april van 13.00 tot 17.00 uur.

Fotowedstrijd

Aan de bezoekers van het evenement Lentekriebels stellen ondernemers vier weken lang leuke prijzen beschikbaar. Maak de allermooiste Lentekriebels-foto, upload deze op jouw socials, tag daarin Proef Oosterhout (@proefoosterhout) en wie weet word jij één van de winnaars. Elke week worden de winnaars bekendgemaakt op de Facebookpagina van Proef Oosterhout. Winnaars mogen hun prijs op gaan halen bij de winkelier of horecazaak in de binnenstad die de gewonnen prijs beschikbaar stelt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen