Zondag organiseert Oosterhoutse Fietsdagen weer de Lentefietstocht

Foto: St. Oosterhoutse Fietsdagen

De lentetocht, een fietstocht met een thema, wordt door de Oosterhoutse Fietsdagen dit jaar georganiseerd op moederdag zondag 8 mei 2022

Lentefietstocht

Langs de route van de Lentefietstocht bezoek je onder andere het boerenfestival waar je kennis maakt met het boerenleven, de boerderijdieren en de ambachtelijk gemaakte streekproducten.  Of laat de kinderen pony rijden of schminken, bezoek de streekmarkt en bekijk het Brabants kampioenschap stroladen. Hoogtepunt wordt vast het moment dat de nieuwsgierige koeien voor het eerst na een lange winter naar buiten gaan.  Ze springen, draaien rondjes en trekken sprintjes in de groene wei.  Dat wil je meemaken!

Meer informatie

Starten kan tussen 10.00 uur en 13.00 bij Floralia Park aan de Beneluxweg. Je kunt kiezen tussen routes van 25 of 40 kilometer.  Deelnemen kost 5 euro per persoon.  Hiervoor ontvang je een routebeschrijving op papier of GPS,  iets lekkers voor onderweg, gratis toegang tot het boerenfestival en een dag vol gezelligheid. Kinderen tot 16 jaar fietsen gratis mee.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen