Gipsy en flamenco met Melodías del Corazón

Foto: Monica & Manito

Op zondag 7 april spelen Monica & Manito hun muzikale programma ‘Melodías del Corazón’ in Theater de Schelleboom.

Melodías del Corazón

Laat je meevoeren in zonnige muzikale sferen tijdens het theaterconcert van Monica Coronado. Samen met multi-instrumentalist Manito zijn een een lust voor oog en oor en met een concert van hen kan de lente doorbreken. Zangeres Mónica Coronado heeft samen met gipsy flamencogitarist Manito een concertprogramma genaamd ”Melodías del Corazón “. Met deze warmbloedige voorstelling wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht. Op het repertoire staat zowel bestaande als zelfgeschreven Spaanstalige nummers.

Spaanse schoonheid

Monica, geboren in Barcelona, werd verleid door de flamencomuziek in de auto van haar vader en maakte een muzikale wereldreis langs verschillende stijlen. Manito, met zijn unieke stijl op de flamencogitaar, voert een vurige muzikale dialoog met Monica. Naast de flamencogitaar bespeelt hij ook andere snaarinstrumenten, zoals de Spaanse Laud. Samen creëren ze een warmbloedige voorstelling die het publiek meevoert door emotie, hartstocht en verhalende improvisaties, terwijl hun melodieën je hart raken. Een unieke ervaring van Spaanse schoonheid.

Meer informatie

‘Melodías del Corazón’ van Monica & Manito is op zondag 7 april te zien en te beluisteren in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat. Aanvang 14.00 uur. Kaarten kosten 19,50 euro per stuk inclusief gratis koffie/thee voor aanvang en een drankje in de pauze. Tickets zijn direct te bestellen via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen