Lezing over speciale aquariumvissen bij De Siervis

Foto: Irina_kukuts by Pixabay

Op maandagavond 8 april houdt Peter Oranje bij aquariumvereniging De Siervis een lezing met als titel “Specials uit ons aquarium”.

Lezing aquariumvereniging

Het is een beetje vreemd gesteld in de wereld van aquariumhouders. Er zijn naar schatting 40-50 soorten vis die we in 90% van de aquaria zien. Ze zijn populair en er is veel over bekend. Bovendien zijn dit de soorten die we meestal in de handel zien. Maar er zijn zoveel meer soorten die prima te houden zijn, maar die we toch maar zelden zien.

Peter Oranje

In deze avondvullende PowerPoint presentatie zal Peter Oranje aquariumvissen bespreken die niet alledaags zijn. Met andere woorden: allemaal visjes die we niet vaak of zelden tegen komen. Natuurlijk zijn er ook soorten tussen die wat moeilijker te houden zijn en typisch vissen zijn voor specialisten. Ook een aantal van deze vissen zullen de revue passeren. Van alle vissen die Peter bespreekt zijn mooie foto’s, veel extra informatie en natuurlijk is er volop tijd en gelegenheid tot het stellen van vragen en discussies!

Meer informatie

De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in Vrije School De Strijene, Ganzendonk 4 in de wijk Dommelbergen. De ingang is aan de zijde van de Lijndonk. Ook belangstellenden die (nog) geen lid zijn van de Siervis zijn van harte welkom.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen