Lentemarkt op Vrije School de Strijene

Foto: Vrije School de Strijene

Op zaterdag 13 april organiseren de ouders en kinderen van Vrije School de Strijene van 11.00 tot 15.00 uur een Lentemarkt in en rondom de school.

Lentemarkt

De Lentemarkt is een cadeautje aan de school waarbij geld opgehaald wordt. Dit geld kan door de school besteed worden aan extra’s voor de leerlingen. Er zijn voor de kinderen allerlei activiteiten rondom het thema vogels: je kunt een vogel knutselen, iets grabbelen uit de grabbeljurk, deelnemen aan sport en spel, een glashanger maken (tegen extra vergoeding). Maar ook kun je hout bewerken en popcorn poffen. En de silent disco is er dit jaar ook weer!

Eigen gemaakte baksels

Er zijn ook kraampjes waar je prachtige (handgemaakte) spulletjes kunt kopen en natuurlijk is er ook catering met koffie, thee, limonade en heerlijke eigen gemaakte baksels en broodjes voor bij de koffie of de lunch. Voor de activiteiten en de catering betaal je een klein bedrag dat ten goede komt aan de opbrengst van deze dag. Je vindt Vrije School de Strijene aan de Ganzendonk 4, vlak naast Winkelcentrum de Arkendonk in Dommelbergen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen