Praat mee over de concept-visie op het Warande Sportcluster 2030

Foto: Gemeente Oosterhout

Op 10 januari organiseert de gemeente een digitale dialoog over de concept-visie op het Warande Sportcluster 2030.

Sportcluster De Warande

Begin 2021 startte gemeente Oosterhout een project om een nieuwe visie op het Sportcluster De Warande te vormen. In dit interactieve proces zijn alle betrokken partijen uit dit gebied geraadpleegd. Naast sportverenigingen, commerciële en maatschappelijke organisaties namen ook de individuele bezoekers van het sportcluster, jongeren en inwoners van Oosterhout een belangrijke plaats in tijdens het voortraject. Vanuit alle bijdragen is een conceptvisie opgesteld die op 10 januari om 19.30 uur in Theater de Bussel toegelicht en besproken zal worden.

Van Oosterhout, voor Oosterhout

Ook verantwoordelijk wethouder Arnoud Kastelijns zal bij de bijeenkomst aanwezig zijn. “De visiebijeenkomsten rond het Warande Sportcluster laten wat mij betreft goed zien, dat ondanks de opgelegde beperkingen participatie prima mogelijk is. Dit zagen we ook bij de eerdere inspiratiesessies, waaraan zo’n 60 mensen deelnamen. Samen met de 790 reacties die binnenkwamen op de enquête over dit onderwerp leverde dit een mooi beeld op. De conceptvisie is dan ook een visie van Oosterhout, voor Oosterhout. Samen gaan we bekijken hoe we voor de realisatie in de komende jaren ook financieel middelen kunnen vinden,” aldus de wethouder Sport.

Live meekijken

Op 10 januari zal vanaf 19.30 uur een aantal betrokkenen in Theater De Bussel vertellen over hun ideeën en kijk op de concept-visie. Deze bijeenkomst kun je digitaal volgen en via de chatfunctie is het mogelijk om direct te reageren. Deze vragen of opmerkingen kunnen worden meegenomen in de uitzending. Na deze bijeenkomst zal in februari de conceptvisie ter vaststelling worden aangeboden aan de gemeenteraad. Een (beeld)verslag van de maatschappelijke dialoogsessie zal deel uitmaken van de beraadslaging. Via de onderstaande links vind je meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen