Mariska Asmus benoemd als nieuwe gemeentesecretaris

Foto: Oosterhout Nieuws

Het college heeft Mariska Asmus benoemd tot gemeentesecretaris. Zij heeft deze functie in haar rol als adjunct-secretaris de afgelopen maanden naar volle tevredenheid van het college vervuld. Mariska heeft de functie van gemeentesecretaris waargenomen op een manier die past bij de organisatie-aansturing en ontwikkeling die het college ambieert.

Enthousiast en deskundig

Burgemeester Mark Buijs: “We zijn blij dat we met Mariska een gemeentesecretaris in huis hebben die leiding geeft aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie. De afgelopen maanden is zij als adjunct-secretaris in het gat gesprongen na het vertrek van haar voorganger. Zij heeft deze rol enthousiast en deskundig vervuld.”

Oog voor organisatie, raad en college

Burgemeester Buijs: “Ze heeft laten zien dat ze een duidelijke en inspirerende koers vaart en oog heeft voor de belangen van organisatie, raad en college. Ze staat nu aan het roer om met de organisatie meer voor elkaar te krijgen voor de stad en de kerkdorpen.” Asmus is vanaf 2007 bij de gemeente in dienst als directeur bedrijfsvoering en adjunct-secretaris. Vanaf 1 januari 2020 is zij concerndirecteur en adjunct-secretaris. Zij is nu met terugwerkende kracht vanaf 1 maart 2022 aangesteld als gemeentesecretaris.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen