Smulnarrenbal: nu met meer muziek

Foto:

OCS De Smulnarren organiseert op zaterdag 15 februari in de Pannehoef (Wilhelminalaan 57) het Smulnarrenbal 2.0.  Waar voorheen tijdens de gehele avond muziek werd afgewisseld met toespraken en sketches is het programma dit jaar geheel op de schop genomen en staat de muziek centraal.

Het afgelopen jaar heeft de organisatie van het Smulnarrenbal 2.0 niet stil gezeten. Ze hebben de Kaaiendonkse carnavalsgemeenschap gevraagd om ideeën aan te dragen om het Smulnarrenbal weer op de Kaaiendonkse kaart te zetten. Het resultaat hiervan is dat dit jaar het protocollaire gedeelte naar voren geschoven wordt en dus het welkomstwoord en de bekendmaking van de Grootse Kaai tussen 20.00 uur en 21.00 uur zal plaatsvinden. Na 21.00 uur barst het carnavalsfeest los en zijn er optredens van ‘t Simpelfonisch Orkestje, De Fik Erin, Kruispunt, Hoezo, Dansmariekes, Staamp, de Hofkapel en Paul de Laat.
Kaarten kosten €5 en daar krijg je 2 consumptiebonnen voor. Ze zijn verkrijgbaar bij de Oosterhoutse Feestwinkel, Boek-en kantoorboekhandel Ron Bourgonje, Bruna Arkendonk, Kringloopwinkel Keiweg, via www.oosterhoutsefeestwinkel.nl en (mits niet uitverkocht) op de avond zelf.

foto: Harry van Aperloo
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen