’t Simpelfonisch Orkestje maakt D’n Blits

Foto:

Het Oosterhouts carnavals-kapelleke ’t Simpelfonisch Orkestje, ook bekend onder de naam De Simpelfonen, heeft dit jaar voor het tweede jaar op rij het officiële lied van het Kaaiendonks carnaval gemaakt. En de winnaar van de Kaaikwèkavond mag ieder jaar namens Oosterhout meedoen met de verkiezing voor het Barnavalslied op Baronie TV. Zo doen de Simpelfonen dit jaar mee met hun hit “D’n Blits”.

Tijdens de carnavalsdagen zal ‘t Simpelfonisch Orkestje, dat alweer bijna 32 jaar meedraait in het carnavalsgebeuren, veelvuldig te zien en te horen zijn in Kaaiendonk. Zij zijn en blijven bekend om hun witte pakken met rode slipjassen en hun heerlijke up-tempo nummers. 
Hoe stem je op de Simpelfonen?
Tijdens carnaval kun je stemmen op ’t Simpelfonisch Orkestje. Dat kun je eenvoudig doen door hier te klikken en op nummer 9 je stem achter te laten. je kunt ook bellen naar 076-2043590 of SMS LIED 9 naar 3669 (dit kost 40 cent per stem)
Muzikanten gezocht
Het motto van ’t Simpelfonisch Orkestje is ‘veul leuk meej un lekker stukske muziek’. Zie jij wel wat in dat motto en speel je een instrument, kom dan eens geheel vrijblijvend langs tijdens een repetitie. Klik hier voor meer informatie.
foto: Jeff Maanders (doedezedan.nl)
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen