Kaaiendonks carnavalslied wordt zaterdag gepresenteerd

Foto: St. Elluf Elluf Viering / St. 't Ceedeeke

Zaterdag 10 november wordt om 17.00 uur op het Hatsekiedeeplein op de Markt het nieuwe Kaaiendonkse carnavalslied gepresenteerd.

Maandenlange voorbereiding

Na maanden van voorbereiding is het dan bijna zover: zaterdag 10 november start van het nieuwe carnavalsseizoen. De eerste keer zonder Kaaikw├Ękavond, en dus ook zonder het jaarlijkse Ceedeeke. De traditie van echte Kaaiendonkse carnavalsmuziek mag echter niet verloren gaan, zo vond Stichting ’t Ceedeeke. Daarom presenteren Stichting Elluf Elliuf Viering en Stichting ’t Ceedeeke vol trots ’t Kaaiendonks Carnavalslied 2019. De presentatie is onderdeel van de nieuwe Elluf Elluf Viering op de Markt, waar ook de onthulling van het nieuwe insigne zal plaatsvinden en er een gezellige kindermiddag met Lampjesparade wordt georganiseerd.

Geen kapellencompetitie

In tegenstelling tot eerdere carnavalsliedjes is er dit jaar dus geen competitie van carnavalskapellen aan het lied vooraf gegaan. Er is aan een tekstschrijver en een componist gevraagd om een leuk, modern carnavalslied te schrijven. Het carnavalslied zal na de presentatie voor iedereen gratis ter download beschikbaar worden gesteld en kan gratis worden gestreamd via diverse online kanalen zoals bijvoorbeeld Spotify. Je vindt de link zaterdagavond uiteraard ook op Oosterhout Nieuws!

Reacties

article
37484
Zaterdag 10 november wordt om 17.00 uur op het Hatsekiedeeplein op de Markt het nieuwe
https://oosterhout.nieuws.nl/kaaiendonk/20181107/kaaiendonks-carnavalslied-wordt-zaterdag-gepresenteerd/
2018-11-07T06:43:03+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/11/07064018/Kaaiendonk-lied-microfoon.jpg
Kaaiendonk, Nieuws