Luister hier naar het Kaaiendonks Carnavalslied 2020

Foto: Kaaiendonks Carnavalslied

Zaterdag werd het Kaaiendonkse carnavalslied 2020 gepresenteerd dat is geschreven door Johan Datema en wordt gezongen door Remco Hoogweg.

Carnavalslied

Net als vorig jaar heeft Stichting ’t Ceedeeke ook dit jaar weer een splinternieuw Kaaiendonks Carnavalslied laten schrijven. Gelukkig blijft de traditie van Kaaiendonkse carnavalsliedjes op deze wijze ook gewaarborgd voor de toekomst. Dit jaar was het de eer aan Johan Datema om voor tekst en muziek te zorgen. Hij schreef het lied ‘Jouw lach doet me glimme’. Het lied is gezongen door Remco Hoogweg met medewerking van een speciaal kinderkoor bestaande uit Mila & Lenn Becker, Merlijn Hoogweg, Sophie & Lise Datema. Tijdens de presentatie op Markt (zie onderstaand filmpje) werd het koor aangevuld met Noa, Elize, Tommie, Mila, Amber en Roos.

Gratis beschikbaar

Het nummer is vanaf maandag 11 november, mede door diverse sponsors, gratis te downloaden via de onderstaande link. Het nummer is dan ook te streamen via Spotify en Youtube. Het is de bedoeling dat het nummer breed verspreid gaat worden. Om alvast een beetje in de stemming te komen… nog 104 dagen te gaan…

Geplaatst door Kaaiendonks Carnavalslied op Zaterdag 9 november 2019

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen