Arjon Oostrom, De Fik Erin en diverse kapellen op Smulnarrenbal

Foto: De Fik Erin!

Op 8 februari organiseert OCS De Smulnarren het jaarlijkse Smulnarrenbal in de tent en het café van La Cantina.

Kaaiendonks trots

Trots is de OCS op alle kapellen die carnaval in Kaaiendonk ieder jaar laten glimmen. En op het Smulnarrenbal ontbreken ze ook niet! Optredens van Hoezo?, ’t Simpelfonisch Orkestje, De Koele Band, Ut Kaaiendonks Kepelleke d’Askruizen, de Hofkapel, De Pierewaaiers, De mannen van Staamp!, de Jeugdhofkapel en D en de Pierakker. En als kers op de Kaaiendonkse taart geven de dansmariekes weer een prachtige show!

Kruispunt en De Gentstudentband!

Ze spelen eigenlijk alleen met carnaval maar speciaal voor het Smulnarrenbal komen de mannen van Kruispunt dit jaar wat eerder uit hun winterslaap. Nemen ze de poes van tante Loes mee? Staat de sanseveria voor het raam? En eten ze nog steeds slaoj meej juin meej aaj meej errepel?  Helemaal nieuw is De Gentstudentband! Een aantal enthousiaste en vooral Kaaiendonkse gasten belooft het dak eraf te spelen. Ze spelen al jaren samen maar van een optreden is het er nog niet van gekomen. Op het Smulnarrenbal is het zover! Alles wordt uit de kast getrokken en er mag gedanst worden op Spaanse ballades en meehangers uit vervlogen tijden.

Arjon Oostrom en De Fik Erin

Een feestje bouwen is aan Arjon toevertrouwd met hits als Zakka Zakka, Schudden, Ik Hou Van Alle Vrouwen en Pure Verleiding. Waan je even in een après skihut op het Smulnarrenbal. Met twee eerdere succesvolle optredens op het Smulnarrenbal is De Fik Erin geen onbekende in Kaaiendonk. Dit keer ‘full band’ met een blazerssectie. Daar waar OCS De Smulnarren een feestje viert wordt getrakteerd op een zultplateau. Op het Smulnarrenbal wordt ‘het grootste zultplateau van Kaaiendonk’ gepresenteerd vol met spek en zult op roggebrood. Op de VETTE Afterparty vanaf 01.00 uur in het café van La Cantina kun je weer op een lekker hapje rekenen.

Meer informatie

Het Smulnarrenbal wordt georganiseerd op 8 februari bij La Cantina aan de Mathildastraat. Op zaterdag 11 januari begint de online kaartverkoop om 11.11 uur via de onderstaande link. De kaarten zijn € 11,11 per stuk inclusief garderobe en VETTE Afterparty.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen