‘Wie is de Mol’ kent ook een Oosterhoutse variant

Kandidaten 2019/2020
Kandidaten 2019/2020
Foto: De Mol Oosterhout

Echte Molloten zitten al klaar voor de eerste uitzending van Wie is de Mol seizoen 20. Maar wist jij dat er ook een Oosterhoutse versie is?

Wie is de Mol?

Komende zaterdag begint het 20ste seizoen van het populaire televisieprogramma Wie is de Mol? Het programma draait om een spel, waarbij de kandidaten moeten samenwerken om geld voor een pot te verdienen. Een van hen is de mol, degene die het spel in het geheim saboteert. De winnaar krijgt de pot. En sinds vorige week kun je wekelijks kijken naar een Oosterhoutse versie van dit populaire spel op Facebook en Youtube.

Oosterhoutse variant

Deze zomer kon iedereen vanaf 16 jaar zich opgeven voor de Oosterhoutse versie van Wie is de Mol? Het spel ‘De Mol Oosterhout’ speelt zich in en om Oosterhout af. En net zoals in de echte versie is er ook hier iemand die de boel probeert de saboteren en moeten de kandidaten proberen zoveel mogelijk geld in de pot te krijgen. Bram, Guusje, Joeri, Laura, Niek, Quinten, Sharon en Willem gaan in dit eerste seizoen op zoek naar de Mol in het gezelschap. Ondanks dat er pas 1 aflevering online staat spreekt de organisatie al van een dusdanig succes dat al een tweede seizoen is aangekondigd. Wil jij hieraan meedoen? Zorg dan dat je beschikbaar bent tussen 10 en 15 augustus 2020 en geef je op via [email protected] voor meer informatie en een inschrijfformulier. Je moet 16 jaar of ouder zijn.

Volg De Mol Oosterhout

Wil jij De Mol Oosterhout ook volgen? Hieronder kun je aflevering 1 terugkijken en woensdag 8 januari komt om 15.00 uur daaronder aflevering 2 online. Via de link hieronder kun je je abonneren op het Youtubekanaal van De Mol Oosterhout. Zo blijf je het hele seizoen op de hoogte. En laat op onze Facebookpagina weten wie jij denkt dat De Mol is!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen