De genomineerden voor ‘In-Zak-en-Askruis’ 2020 zijn bekend

Foto: Kaaiendonks Kepelleke d'Askruizen

Op carnavalszaterdag gaan de Mannen van Ut Kaaiendonks Kepelleke d’Askruizen al vroeg op weg voor de uitreiking van het ‘In-Zak-en-Askruis’.

In Zak-en-Askruis

Het In-Zak-en-Askruis is een onderscheiding die ten eer valt aan die persoon die het afgelopen jaar een moment heeft gekend om in zak en as te zitten en/of er nog in zit. Als Ut Kepelleke de hele buurt laat ontwaken met carnavaleske klanken, stellen zij het bijzonder op prijs als er een bakske thee of koffie wordt geschonken. Brood met beleg en een gebakken eitje brengen zij zelf mee! Hieronder een opsomming van de genomineerden voor deze onderscheiding. Al weten we inmiddels uit het verleden dat de daadwerkelijke ontvanger niet officieel wordt genomineerd…

Dirk-Jan de Poorter

Zelfs de Dirk-Jan fanclub heeft het nog niet voor elkaar gekregen een bruid voor hem te vinden. Het gezegde “Op ieder potje past een dekseltje”’ blijkt op Dirk-Jan helaas niet van toepassing te zijn. Of zou het tijdens de Boerenbruiloft toch nog goedkomen?

Frits Bayens

Als je als dirigent/arrangeur zelfs de muzikale uitingen van ’t Kepelleke niet meer kan vernemen dan verdien je zeker verlichting

Gedupeerde Oosterheide bewoners, Bianca in het bijzonder

Daar waar in vroeger jaren weinig aan het groenonderhoud was op en aan te merken, blijkt het nu noodzakelijk te zijn het groen ( de coniferen hagen) af te laten branden. Of de tijden van weleer (de tuinwedstrijden ) terugkeren is nog maar de vraag.

Kees van Leijsen

De vastgoedportefeuille aan de Statendamweg zal zeker niet de vastgoedportefeuille op de oude locatie kunnen evenaren nu er een vuurwerkverbod in het vooruitzicht ligt.

Mark Buijs

Wie het grote niet eert…..zal kleiner behuisd moeten zijn. En pretentieloos doet hij dat om in volle overvloed zich te kunnen laven aan de geneugten van het Oosterhoutse. Klein is niet altijd beter, maar hopelijk wel fijn.

Zaterdag lees je uiteraard op Oosterhout Nieuws welke van deze genomineerden (of toch heel iemand anders) de twijfelachtige eer heeft gehad het ‘In-Zak-en-Askruis’ 2020 te hebben mogen ontvangen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen