Eerste fles Jaonuske uitgereikt aan Ludwig Willart

Ludwig, Helmut en Erik
Foto: Oosterhout Nieuws

Woensdagmorgen om 11.11 uur is het nieuwe carnavalsdrankje ‘Jaonuske’ gepresenteerd bij Mitra Nieuwkoop op het Schapendries.

Nieuw carnavalsdrankje

Op woensdagmorgen de Ellufde van de Ellufde werd om 11.11 het nieuwe carnavalsdrankje Jaonuske gepresenteerd bij Mitra Nieuwkoop. Symbolisch werd het eerste flesje Jaonuske uitgereikt aan de tekenaar van de Jaonus op het etiket, zelf ook oud Jaonus Vataon. Het tweede flesje werd uitgereikt aan Helmut Fleischacker, die alle flessen heeft voorzien van een touwtje, etiket en een echte Oosterhoutse lakzegel.

Proost…op Jaonuske

Jaonuske is een echte Kaaiendonkse Kruidenbitter gemaakt volgens het authentieke recept. Natuurlijk onder toeziend oog van Jaonus Vataon, de ‘Handhaver van de Wanorde’. Volgens Erik Nieuwkoop van de Mitra een echte doordrinker die ondanks de sterkte van 30% niet te scherp van smaak is. En uiteraard goedgekeurd door OCS De Smulnarren, zoals het zegel op de fles ook aangeeft. Vanaf vandaag volop verkrijgbaar bij Mitra Nieuwkoop op het Schapendries voor € 14,95 per fles.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden