#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

 

Online pubquiz met proeverij van De Beurs

Wegens groot succes is aanstaande vrijdag de tweede Beurs pubquiz in combinatie met een bierproeverij! Net als de eerste keer krijg je drie verschillende bieren en een stukje kaas van Zuivelboerderij “de Heilige Driehoek”. De avond bestaat uit 3 quizrondes, uitleg over de bieren en je kunt genieten van een heerlijk stukje kaas. Je kunt een bierpakket bestellen via de onderstaande link voor € 19,50 en dan wordt het bij jou thuisbezorgd!

Café de Beurs | Klappeijstraat 4-6 |  tel.: 0162 – 453 477 | KLIK HIER OM JE OP TE GEVEN

 

De lekkerste feestdagen beginnen bij Paul van Gool

Al bijna 20 jaar is de ambachtelijke slagerij van Paul van Gool aan de Tempelierstraat een begrip in Oosterhout. Een ambachtelijk bedrijf waar je uitsluitend eerste klas kwaliteitsvlees koopt. Persoonlijke aandacht en uitgebreid advies zijn bij Ambachtelijke Slagerij Paul van Gool erg belangrijk. En met de decembermaand in het vooruitzicht kunt je bij Slagerij Paul van Gool onder andere terecht voor vlees en vleeswaren, maar ook voor luxe schotels voor de winterbarbecue, gourmet en fondue.
Ambachtelijke Slagerij Paul van Gool | Tempelierstraat 1 | www.slagerijpaulvangool.nl

 

Ontwerp sieraden samen met Willemijn van Geel

Al ruim 14 jaar kun je Edelsmid Willemijn van Geel met haar atelier in het Binnenhofje vinden. Hier ontwerpt en repareert Willemijn juwelen en sieraden. Maar je kunt ook samen met haar bijvoorbeeld je eigen trouwringen ontwerpen. Maar ook oorknoppen, assieraden, colliers en broches. En heb je nog oud goud liggen? Willemijn kan het innemen of er iets mooi nieuws van maken. Je kunt het beste vooraf even een afspraak maken voor een bezoek aan het atelier via het onderstaande telefoonnummer.
Willemijn van Geel Edelsmid | Binnenhofje 1 | tel.: 0162 422 629 | www.willemijnvangeel.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden