Versier je huis en vergeet de vlag niet: #hangtumboituhh!

Foto: Screenshot Youtube

Net zoals tijdens de Ellufde van de Ellufde roept CV BOMVAST 1884 iedereen op om het huis te versieren. En de vlag? #HANGTUMBOITUHH!

#HANGTUMBOITUHH!

Dat carnaval dit jaar anders gaat worden dan normaal staat inmiddels wel vast. Toch roept CV BOMBAST 1884 iedere Kaaiendonker op om, net zoals met de Ellufde van de Ellufde, de Kaaiendonkse Tweekleur buiten te hangen onder het motto #hangtumboituhh! Dus heb je een Kaaiendonkse Vlag of een Bastvlag? Of misschien een eigen vlag van jouw carnavalsvereniging? Versier dan je huis en hang de vlag uit! Zo zorgen we er met elkaar voor dat het carnavalsgevoel nooit verloren zal gaan! Kijk hieronder naar het filmpje met de oproep!

‘T Mooist Versierde Alternatief

Daarnaast daagt OCS De Smulnarren heel Kaaiendonk uit om ieder thuis-leuttempeltje, straat, tuin, plein, flatgebouw of om het even wat van binnen of van buiten te versieren in de Kaaiendonkse carnavalskleuren. De mooiste creatie(s) kunnen tijdens carnaval (op gepaste) afstand een bezoekje van Prins Mienus XIV verwachten. Meedoen? Stuur dan foto’s of een filmpje van je creatie uiterlijk voor 13 februari om 11.11 uur a.s. (via WeTransfer) naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen