Met je bord op schoot meedoen met de Kaaiendonkse Karnavals Kennis Kwis

Foto: Oosterhout Nieuws

Zaterdagmiddag kun je met het bord op schoot op televisie kijken naar en meedoen met de Kaaiendonkse Karnavals Kennis Kwis.

Kaaiendonkse Karnavals Kennis Kwis

Zaterdag de 13e februari geen intocht van Mienus op de Markt maar met het bord op schoot gewoon voor de televisie meekijken, meedoen of gewoon lekker genieten van de enige echte eerste Kaaiendonkse Karnavals Kennis Kwis. Ooit begonnen in café de Kloek, toen wegens omstandigheden verhuisd naar café Oud Brabant en nu wegens omstandigheden verhuisd naar theater de Bussel.

Vijf rondes van 11 vragen

In vijf rondes van ieder 11 vragen wordt ingegaan op de geschiedenis van Kaaiendonk, de toekomst en het heden. Op luchtige wijze wordt de kwis gepresenteerd, afwisselend met vragen, foto’s en filmpjes. Interactie met het publiek is er zeker ook. Buiten de vragenrondes zijn er ook een muziekronde, een zogenaamde plaatjesronde, elf foto’s van momenten, personen, carnavalstradities, kortom alles wat met Kaaiendonk te maken heeft. Leuk, leerzaam en lekker met het bord op schoot.

Live via internet of tv

De enige echte Kaaiendonkse Karnavals Kennis Kwis wordt op zaterdag 13 februari tussen 17.00 en 20.00 uur live uitgezonden op de ORTS. Je kunt de uitzending ook rechtsreeks volgen via de link onderaan dit artikel. En vergeet niet om naslagwerken erbij te houden, de boeken die Peter van Gils heeft geschreven, de boeken die Peter van Gils niet heeft geschreven, de Dikke Cock en natuurlijk de Kiekerekie. Veul leut!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen