Milan, Julia en Vere winnen OCS insigne-knutselwedstrijd

Prins Mienus feliciteert winnaar Milan Schotanus
Prins Mienus feliciteert winnaar Milan Schotanus
Foto: Peet de Graaf /OCS De Smulnarren

Carnavalsdinsdag heeft Prins Mienus een bezoekje gebracht aan de drie prijswinnaars van de OCS Insignewedstrijd.

Insigne-knutsels

De afgelopen periode werden alle Snotnarren en Snotnarinnekes opgeroepen om een insigne te knutselen van hout, karton, klei of iets anders. Deze insignes zijn de afgelopen dagen tentoongesteld in het centrum van Oosterhout. Prins Mienus heeft op carnavalsdinsdag de 3 eerste prijswinnaars bezocht om hen de gewonnen prijs te overhandigen. De drie prijswinnaars zijn Milan Schotanus, Julia Bogers en Vere van Mierlo.

De winnaars

Jurylid René Frik heeft lovende woorden voor de winnaars: “Milan Schotanus kreeg het insigne van 2017 mee als opdracht. Hiervan maakte hij met wat ondersteuning van opa Ad een mooie en strakke vorm gegeven replica. Julia Bogers kreeg de opdracht mee om het insigne van 2013 te maken. Ze maakte hier een zeer mooi en creatief insigne van, met daarbij ook nog eens het originele insigne aangeleverd.”

Totaal eigen creatie

René: “Vere van Mierlo kreeg de opdracht om het insigne van 2016 vorm te geven. Zij maakte met wat ondersteuning van haat vader een zeer mooi, eigentijds vormgegeven insigne van. Er waren zelfs stukken van het originele insigne in verwerkt om zo een totaal eigen creatie te maken. Zeer origineel! Alle deelnemende kinderen willen wij duizend maal danken voor hun deelname en hun geweldige werk. Er wordt al gewerkt aan een nieuwe wedstrijd, want als jullie het zo leuk gevonden hebben als wij zelf dan gaan we zeker nog meer van dit soort wedstrijden komen!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen