Afvalrace Joyce Blog 5 : “De hamburger ging bijna helemaal op!”

Foto: Bianca Dijck (Flits en Klik)

Sinds enkele weken zijn de drie kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in het komende half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op oosterhout.nieuws.nl schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de vijfde blog van Joyce.

Hallo lieve volgers! Wat leuk dat jullie weer de tijd en moeite nemen om mijn 5e blog te lezen!

Gelukkig ben ik inmiddels helemaal hersteld van mijn griep en kon ik er afgelopen maandag weer helemaal tegenaan! Geloof me.. ik heb het geweten! Wederom de bossen in met Jochen en het was enorm zwaar! Ik zou zeggen bekijk de foto’s, maar ook het stukje wat Jochen over me typte op zijn instagram na de training. Ik werd er gewoon een beetje verlegen van haha, maar moet eerlijk zeggen dat het me wel heel erg goed doet. Heb je dan een goede coach of niet?!

Instagrambericht van Jochen (klik op de foto om te vergroten)

Woensdag wederom de groepstraining en ik vond hem leuk! Ja jullie lezen het goed, ik vond het gewoon echt leuk om te doen! Je motiveert elkaar en we gingen voor het eerst aan de slag met attributen. Ik deed alle oefeningen samen met Chris. Ik probeer hem te motiveren en hij weet mij altijd weer mee te krijgen. Eric hield me goed in de gaten want ik kreeg best wat pijn op mijn borst, gewoon door het hoesten hoor!!  Dat moest ik helaas nog wel, laatste staartje van de griep.. Ik ben dan niet te flauw en ging gewoon door met hardlopen, maar helaas mocht ik de challange die avond niet mee doen.  Maar gelijk had hij hoor.. Wat een goede begeleiding hebben we toch om ons heen!

Donderdag weer even heerlijk het water in samen met Jois van Fysiotherapie de Warande. Sportmaatje Chris was er ook en zijn vrouw Bianca kwam foto’s maken. Super leuk!

Vanmorgen weer een training bij Jochen gehad. Ik was aan mijn laatste rondje bezig en moest setjes van 5 maken. Ik dacht ach ik doe er dat laatste rondje “gewoon” 10. Ik deed dus 10 herhalingen met de battle ropes maar was er even niet op berekend dat Jochen dan vond dat ik ook wel 10 kettlebell swings kon doen haha.. Beetje trillend maar jahoor netjes afgemaakt!

Zoals jullie misschien in Chris zijn blog al gelezen hebben gaan we vanavond een kook clinic volgen bij Natuurlijk Tomaat in Dongen. Ook ik ben erg benieuwd en vertel jullie er volgende week over!

Inmiddels raken mijn familie en vrienden ook aardig gewend aan de veranderingen. Mijn moeder heeft nu altijd light drinken in huis. Laatst wilde ze een snack uit de muur halen maar ik zei natuurlijk dat ik dit niet wilde. “Ohja” zei ze, ‘laat maar dan, dan hoef ik ook niet’. Ons zoontje Sem mist de frietjes.. toevallig vroeg hij er deze week om. Voor mijn twee mannen zijn er dus frietjes vanavond en ik eet wat verse soep die ik ingevroren had. Opgelost! 

IMG-20151106-WA0003Ik heb vanmorgen wel eerlijk tegen Jochen verteld dat ik gezondigd heb. Eerlijkheid duurt het langst en in heel dit avontuur moet ik mezelf vooral niet voor de gek gaan houden! Vriendlief had nog honger gisteren (die doet heel fanatiek mee, een beetje te fanatiek want hij werd een beetje flauw dus hij moet gewoon meer eten als man zijnde) en ging naar de Mac. Komt hij toch thuis met ook een hamburger voor mij! Beetje jammer.. Natuurlijk stop ik hem zelf in mijn mond maar als hij er niet is eet ik hem ook niet. Schuldig! De hamburger ging bijna helemaal op! Ergste is nog dat ik hem niet eens lekker vond! Een leermomentje dus! Erna voelde ik me ook vreselijk dus dat gaat niet nog een keer gebeuren! Hij is er nu allang weer af gesport en ik had eigenlijk nog wat te weinig op gisteren, maar toch! Dat blijven wel aandachtspuntjes; regelmaat in het eten en veel drinken!

Wat toch wel het mooiste moment was deze week was mijn weegmoment!

Ik kwam aan op sportpark de Contreie en liep in 1 lijn door naar dietiste Marleen om op de weegschaal te gaan staan. Vorige week had ik natuurlijk niet kunnen wegen en ik was nu toch wel erg nieuwsgierig en ook wat zenuwachtig na die -0.2 kg van week 2.  Jochen kwam erbij en ook Eric volgde. Ik moest eraf en er weer terug op en Eric geinde dat ik aangekomen was.. Hij maakte een tromgeroffel en jaaaaaaa! Mooi resultaat! Ik zit zelfs iets boven mijn schema! De precieze cijfertjes houd ik nog even stil want volgende week is er het eerste officiele weegmoment.

Chris3Ik ga weer afsluiten, maar niet voordat ik in het bijzonder mijn moeder en beste vriendinnetje Jamy even bedankt heb. Zij passen iedere week op Sem zodat ik naar mijn trainingen kan. Geweldig! Zonder jullie was het gewoon niet mogelijk! Een dikke kus voor mijn lieve schat Roy die mij soms mist omdat ik het soms zo druk heb met het sporten erbij, maar mij alle ruimte geeft. Natuurlijk ook alle andere mensen om me heen die iedere week mijn blog lezen en waarvan ik telkens weer leuke en lieve reacties mag krijgen bedankt!

Fijn weekend  allemaal en graag weer tot volgende week!

Liefs, Joyce!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen