Informatieavond ‘Leven zonder afval’ van de Rotary

Foto: oosterhout.nieuws.nl

Regelmatig organiseert het MEK informatieavonden waarbij een thema centraal staat. Op 7 april is er een thema-avond met als thema Leven zonder afval.

De gemiddelde Nederlander produceert zo’n 550 (!) kilo afval per jaar. Maar Emily-Jane Lowe, schrijfster van het boek ‘Leven zonder afval’, is geen gemiddelde Nederlander. Zij leeft samen met haar gezin vrijwel zonder afval. Geen verpakkingen in de kliko, geen restjes in de gft-bak. Geen! Afval!

Wil je weten hoe ze dat voor elkaar krijgt? Lucky you: je kunt er gratis en voor niks achter komen, want op donderdag 7 april (19.15 uur) geeft ze een lezing in Teteringen. Eigenlijk voor de Rotary, maar wie zich bij het MEK vast aanmeldt, mag er van deze aardige club ook bij zijn.

Wil je ook weten hoe je met een gezin kunt leven zonder afval – of in elk geval met veel minder afval? Meld je (vóór 30 maart) aan bij onze balie of stuur even een mailtje naar [email protected], o.v.v. ‘Leven zonder afval’. Dan laten zij je weten waar je precies terecht kunt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen