Etalagepop (met rok, jas en bloes) in Oud Brabant

Windup Space eerder in Oud Brabant
Windup Space eerder in Oud Brabant
Foto: Oud Brabant

 

Op zaterdagavond 16 april staat de 19de editie van Etalagepop op de planken van café Oud Brabant, Leijsenhoek 11-13, Oosterhout. Aanvang 21.00 uur, toegang gratis. “Etalagepop( met rok, jas en/of bloes)” is een popfestival waarbij we beginnende en lokale bands de kans geven om zich op ons podium te presenteren. Voor deze editie staan de volgende bands geprogrammeerd: Sailing to Suez, Ladies Decision en Windup Space.

 

Sailing to Suez
Sailing To Suez (https://www.facebook.com/sailingtosuez/?fref=ts) is een alternatief rockduo uit Utrecht.
In 2014 richtten zanger/gitarist Wouter Marijne en drummer Jasper Hendriks, die ook al bandgenoten waren in Grandma’s Gun Collection, het nieuwe project op, om direct het gaspedaal vol in te trappen. Dat resulteert in een erg mooi repertoire van blues & rocknummers van o.a. Rory Gallagher, Jimi Hendrix, JJ Cale, Eric Clapton, Howling Wolf maar ook modern materiaal als The Black Keys en Lenny Kravitz. Aanvang ca. 22.00 uur

Ladies Decision
Ladies Decision (http://www.ladiesdecision.nl ) is een enthousiaste “all female” rock/pop band. Ze spelen over het algemeen eigen werk, maar soms slipt daar iets tussendoor van artiesten die ze bewonderen. De band heeft sinds enige tijd een nieuwe zangeres en gaat eerst een aantal kortere optredens doen om het repertoire de komende maanden weer op volle kracht te kunnen brengen. Een mooie set op Etalagepop is dan een prima begin.

Windup Space
Windup Space ( https://www.facebook.com/windupspaceband/?fref=ts )werd in 2012 in Oosterhout opgericht door zanger en gitarist Menno van Marle, bassist Jesse Kwaks en drummer Steven van Marle. Na een tijd als coverband gespeeld te hebben, gooide de band in 2013 het roer om en begon de band met het schrijven van eigen nummers. Tijdens liveshows kenmerkt de band zich door een energieke en spontane performance neer te zetten, zonder clichés of pretenties. Dynamische, alternatieve gitaarrock met een melancholisch randje.

Er is eventueel nog ruimte voor een band/act om Etalagepop te openen. Interesse? Neem dan even contact op met Oud Brabant!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen