Wellness Strictly for Men aan de Leijsenhoek dicht

Foto: Screenshot website

Wie deze week naar de sauna aan de Leijsenhoek wil, is helaas te laat zo lezen we op de website van Welness Strictly for Men. De sauna is per direct gesloten.

Op hun website staat de volgende tekst: “Vanaf vandaag zijn wij gesloten. We zullen onze gasten gaan missen en bedanken hen voor de leuke tijd die we met elkaar mochten hebben. We wensen de nieuwe eigenaren veel succes toe.”

Wat er exact aan de hand is, is niet duidelijk. De Facebookpagina Joosterhouter weet ons te melden dat het AvroTros televisieprogramma Opgelicht zou zijn langsgeweest. Bekend is dat het al een tijdje rommelde bij de mannensauna en dat de exploitant nog een celstraf van 30 maanden in België moest uitzitten wegens oplichting in de horeca. Ook zou er een flinke huurachterstand zijn op het pand waar de sauna in gevestigd is. Maar of dat iets met de plotselinge sluiting te maken heeft is op dit moment niet bekend.

De sauna werd op 21 maart 2015 heropend als mannensauna op dezelfde plaats als waar voorheen Thermen  Reykjavik was gevestigd.

'

Reacties

article
15804
Wie deze week naar de sauna aan de Leijsenhoek wil, is helaas te laat zo
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20160817/wellness-strictly-for-men-aan-leijsenhoek-dicht/
2016-08-17T14:55:01+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2016/08/17145428/welness-Strictly.jpg
Nieuws