Paul Oudenhooven is Prins Mienus XIV

Foto: Jeff Maanders (OCS De Smulnarren)

Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV is vanavond aan het Smulnarrenrijk gepresenteerd. Voor de komende periode wordt de rol van onze Leutvorst vervuld door: Paul Oudenhooven.

Nieuwe Leutvorst

Nadat Prins Mienus XIII na vijf dagen zijn taken neerlegde, is het bestuur van OCS De Smulnarren flink op zoek geweest naar een nieuwe Prins. Verschillende namen passeerden (wederom) de revue en verschillende opties werden onderzocht. Misschien toch een vrouwelijke Prinses Mina, of toch een tijdelijke voorganger in de leur in de vorm van een oud-Prins of een Regent?

Toch een Prins!

Eerder deze week werd echter duidelijk dat we vanavond in De Bussel het antwoord zou komen op de prangende vraag wie nu toch onze nieuwe Prins Carnaval zijn zijn. Om 20.11 uur werd Zijn Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV voor het eerst aan zij Smulnarrenvolk getoond. En hij kan meteen flink aan de bak, want tijdende Verenigingenavond worden traditioneel ook de Prinselijke Onderscheidingen uitgereikt aan iedereen die zich in dienst heeft gesteld van het Rijk der Smulnarren.

Prins met een gulle glimlach

Vlak na zijn presentatie glimlachte hij van oor tot oor, zo trots als hij was. Hij is in het dagelijks leven consultant. Ongeveer 7 weken geleden is hem gevraagd of hij deze taak op zich wilde nemen en volgens zijn vrouw Tamara moest hij er toch wel even over nadenken. Als Lid van de Raad van XI was hij namelijk ook erg in zijn hum. Dit zou zijn vijfde jaar in de RvXI worden, maar nu gaat hij ons 4 dagen voor in de leut. Prins Mienus XIV ook volgen op zijn Facebookpagina. Oosterhout.nieuws.nl wenst Z.O.H. Prins Mienus XIV veul leut tijdens zijn regeerperiode!

  • KLIK HIER voor de Facebookpagina van Prins Mienus XIV
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen