“Let it Go” tijdens PGO Ladiesnight

Voormalige kerk De Ark
Voormalige kerk De Ark
Foto: http://gereformeerdekerken.info/

Op zaterdag 18 februari vindt in kerkelijk centrum de Ark de derde Ladiesnight plaats. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Kaarten à Є 7,50 zijn te bestellen via [email protected].                                                                        

De PGO Ladiesnight is een ontspannen avond met diepgang, humor en vertier voor vrouwen van alle leeftijden, waarbij ze kunnen genieten van o.a. de gelegenheidsformatie the Ladies of Faith. Karien Geluk stelt het thema van dit jaar “Let it go” aan de kaak en aansluitend zijn er, onder het genot van een hapje en een drankje, verschillende workshops (o.a. zang, bloemen, zeepjes, kleurstyling, cupcakes). Ook zijn er stands om lekker rond te neuzen of gewoon even gezellig bij te kletsen.

Bij de stands tref je onder andere de christelijke boekhandel Het Gouden Lint uit Sprang Capelle, christelijke sieraden van Adaja uit Leiderdorp, Jenneke Keijzer van Krejaatsie, Soapforhome.nl en Alieda van Dijk van Dee-Aa.

Kortom een leuke ontspannen avond in kerkelijk centrum de Ark aan de Arkendonk 98. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Kaarten à Є 7,50 zijn te bestellen via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen