Neem vandaag een kijkje in de Mienushal

Foto: Jeff Maanders (OCS De Smulnarren)

Ook dit carnavalsseizoen wordt er net als alle jaren weer hard gewerkt in de Mienushal. Op 29 januari van 12:00 tot 16:30 uur kunt je weer kijken hoe de carnavalswagens worden gebouwd en welke verenigingen er bouwen.

De Smulnarren hebben vandaag ook de achterste hal open gesteld, zodat je onder het genot van een drankje en goede carnavalsmuziek alvast de sfeer kan proeven om weer lekker op te warmen voor carnaval 2017.

Scoor een van de laatste speldjes!

Voor de Snotnarren en Snotnarinnekes is er de mogelijkheid om een kleurplaat van de Nar in te kleuren en ook wat lekkers mag natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast zal er een kleine speurtocht zijn door de Mienushal. Ook zullen er weer kramen staan waar u carnavalsartikelen kunt kopen of ruilen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de laatste exemplaren van het mottospeldje van oosterhout.nieuws.nl?

Met de klas naar de Mienushal

Afgelopen donderdag en vrijdag hebben diverse basisscholen een bezoek gebracht aan de Mienushal. Hiermee wil OCS De Smulnarren aan iedereen laten zien wat er allemaal bij de carnavalsoptochten komt kijken en ook de jeugd meer bij carnaval betrekken.

Waar is de Mienushal?

De Mienushal te Oosterhout staat in de Vuurdoornlaan aan het einde links. De Vuurdoornlaan is de straat tegenover de Praxis. Beperkt aantal parkeerplaatsen…dus komt te voet of op de fiets!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen