Laatste mottospeldjes te koop tijdens Open Dag Mienushal

Maak kans op een exclusief mottospeldje
Maak kans op een exclusief mottospeldje
Foto: oosterhout.nieuws.nl

Ook dit carnavalsseizoen wordt er net als alle jaren weer hard gewerkt in de Mienushal. Op zondag 29 januari kun je tussen 12:00 en 16:30 uur weer zien hoe de carnavalswagens worden gebouwd en welke verenigingen er bouwen. Ook is er een kraampje van OCS De Smulnarren waar de laatste mottospeldjes van oosterhout.nieuws.nl worden verkocht voor 2,50 euro.

Een ware run op de speldjes!

In de aanloop naar de presentatie van Prins Mienus XIII werden de eerste 11 mottospeldjes via een Like en Win actie op onze Facebookpagina verloot. Nadat er veel vragen kwamen of de speldjes ook te koop waren, hebben we er een aantal extra laten maken. Hiervan zijn nog enkele exemplaren over. Deze zullen tijdens de Open Dag van de Mienushal worden verkocht in het standje van de OCS. Maar let op! Op is nu echt op!

Volgend seizoen weer

In het seizoen 2017-2018 zal oosterhout.nieuws.nl wederom een mottospeldje laten maken. En natuurlijk kun je een van de eerste exemplaren weer winnen op onze Facebookpagina. Houd die dus goed in de gaten, dan weet jij als eerste wanneer de speldjes er weer zijn!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen